Om Letsdeal.se

Upptäck nya saker med Letsdeal.se!

Kan du känna igen dig i att du ofta gör ungefär samma saker på kvällar och helger? Det vill vi på Letsdeal.se ändra på genom att hjälpa dig att upptäcka nya saker i din stad.

På vår webbplats får du varje dag ett nytt erbjudande till ett kraftigt rabatterat pris och genom att garantera den som erbjuder dealen ett visst antal kunder kan vi erbjuda priser som du inte hittar någon annanstans. Vi gör ständigt vårt bästa för att kunna erbjuda dig oslagbara dealar inom mat, äventyr, träning och skönhet - allt för att kunna erbjuda dig en rikare fritid till ett riktigt bra pris.

Endast deals vi själva gillar

Vi på Letsdeal.se vet att priset endast är en del av upplevelsen - därför erbjuder vi dig bara dealar på ställen som vi själva uppskattar. Du som köper en deal hos oss ska känna dig i trygg i att du alltid får hög kvalitet till ett bra pris.

Pålitligt

Det är viktigt för oss på Letsdeal.se att du alltid ska vara nöjd med dina dealar så att du vill komma tillbaka till oss. Därför strävar vi alltid efter att vara mycket tydliga med villkor och övrig information som du behöver känna till för att kunna ta ställning till om dealen är intressant för dig eller inte.

Om du har frågor om eller tycker att det är något vi missat att informera om, kontakta oss via länken till höger så hjälper vi dig så snabbt vi kan.

Säkerhet

Letsdeal.se hanterar inga kortuppgifter utan det sköts helt av PCI-certifierade PayEx, Nordens främsta experter på betalningar.

Lets deal AB
Barlastgatan 2
414 63 Göteborg


Logga in

Inget konto?

Skapa ett konto här.

Facebook-inloggning

För att Facebook-inloggning skall fungera måste du godkänna att du tillåter oss att dela dina persondata med tredje part. Detta inkluderar även att dina persondata kan komma att användas för att ge dig anpassad annonsering på andra sidor än Facebook. Läs mer i vår integritetspolicy eller uppdatera dina integritesinställningar som du hittar nederst på sidan.

Jag godkänner

Behöver du hjälp?

Har du glömt ditt lösenord kan få ett nytt här

Om du har andra problem med inloggning, tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänstsida

loader

Få nyhetsbrevet

För att undvika att missa en bra deal!

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar