Presentkort på 80kr att luncha för på mysiga Lite Off Coffeeshop vid Davidhallstorg för endast 29 kr (utnyttjas senast 31 dec)

23 köpta
64%
deal image
SLUTSÅLD

29 kr

Höjdpunkter

  • 64% rabatt på smarriga luncher
  • Njut av heta soppor, färska mackor eller frächa sallader
  • Köp flera dealar och ta med vännerna eller kollegorna
  • Ta med dig dealkoderna på språng! Ladda ner vår app till iPhone / Android

Villkor

  • Gäller t.o.m 31 december 2010
  • Går att köpa till max 2 tillfällen (det går bra att köpa fler och ge bort)
  • Gäller under lunchtid mellan kl 11:00-14:00 på vardagar

Om dealen

Lite Off Coffeeshop kan du luncha i en lite annorlunda och mysig atmosfär i egen stil. Ta med dina vänner eller kollegor på en smaskig lunch med 64% rabatt! För endast 29 kr får du ett presentkort på 80 kr att utnyttja under lunchtid mellan kl 11:00-14:00 på vardagar.

Njut av en smakrik soppa, vegetarisk eller gulasch inkl bröd för 69 kr, macka på surdegsbröd för 69 kr eller en fräsch sallad för 79 kr. I lunchen ingår givetvis kaffe eller dricka (både och om du köper soppa eller macka)

På Lite Off Coffeeshop som du hittar på Davidhallstorg erbjuder vi vår egen kaffeblandning som är Lite Off, eftersom vi själva har tagit fram den tillsammans med vår rostare. Bönorna är noga utvalda, den tunga kroppen kommer från Brasilien och är kryddad med bönor från Colombia, Etiopien, Panama och Indonesien för att få fram den balanserade och söta smaken. Vi har bara en storlek på kaffet och serverar vår latte i kopp inte mugg, det blir ju lite godare så.

Vi gör våra mackor på surdegsbröd och förbereder mackorna på beställning. Våra sallader består i stort sett endast av närodlade grönsaker och innehåller mixsallad, rödlök, tomat, gurka, kidneybönor och äpple.

Så vill du ha en lunchupplevelse som är lite Off men lite godare, så är ni hjärtligt välkomna till oss på Lite Off Coffeeshop!

Dealen säljes av

Lite Off Coffeeshop, Org.nr: 556806-5204

Kontaktuppgifter

Adress

Davidhallstorg 3
211 45 Malmö

Webbplats: www.liteoff.se

Öppettider

Måndag - Fredag 07:30 - 20:00
Lördag 09:00 - 18:00
Söndag 10:00 - 18:00


29 kr
SLUTSÅLD
4.3 23

Logga in

Inget konto?

Skapa ett konto här.

Facebook-inloggning

För att Facebook-inloggning skall fungera måste du godkänna att du tillåter oss att dela dina persondata med tredje part. Detta inkluderar även att dina persondata kan komma att användas för att ge dig anpassad annonsering på andra sidor än Facebook. Läs mer i vår integritetspolicy eller uppdatera dina integritesinställningar som du hittar nederst på sidan.

Jag godkänner

Behöver du hjälp?

Har du glömt ditt lösenord kan få ett nytt här

Om du har andra problem med inloggning, tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänstsida

loader

Få nyhetsbrevet

För att undvika att missa en bra deal!

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar